Çeviri dalında yarışmaya katılarak FİNALE kalan öğrenciler listesi

Onur  Alpaslan ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Lisesi

Ahmet Aktaş Soma Özel Birlik Anadolu Lisesi

Nazlıcan  Güçlü Fethiye Fatih Anadolu Lisesi

Banu Beyza Gülhan Ayhan Sümer Anadolu Lisesi

Bengi Güralp Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi

Burak  Kutluca Aydın Atatürk Anadolu Lisesi

Deniz  Öcal Özel Tevfik Fikret Lisesi

Filiz Yağmur  Öztan Özel Tevfik Fikret Lisesi

Nafiye Elif Rona Salih Korkut Budaras Anadolu Lisesi

Akın Cem Tokgöz Vahit Tuna Anadolu Lisesi

ÖNEMLİ:

1.  Yukarıdaki liste  soyadına göre alfabetik sırayla oluşturulmuş olup derece belirtmemektedir.

2.  Şartnamede de belirtildiği üzere, 9 Mayıs 2014 sabahında eserlerin jüri ve izleyicilerin önünde okunmaları istenecek ve yarışmacının yazdığı eseri okuyabilmesi, duygularını yansıtabilmesi gibi kriterler dikkate alınarak performans değerlendirmesi yapılacaktır.

3.   Ayrıca,  programın sonunda eserlerinin finale kalıp kalmadığına bakılmaksızın, ödül törenimizi izlemeye gelerek katılım belgesi alan öğrenciler arasında yapılacak çekilişle bir kişiye Jüri Özel Ödülü takdim edilecektir.