×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

İngiliz Dili ve Edebiyatı ile Mütercim-Tercümanlık Bölümleri tarafından ve Yabancı Diller Anabilim Dalı’nın desteğiyle 08. 05. 2020 tarihinde X. İngilizce Yaratıcı Yazın Yarışması düzenlenecektir.

Türkiye genelindeki liseleri kapsayacak olan yarışmamıza, İl Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı liseler katılabilecektir. Yarışma iki aşamadan oluşacaktır. İlk aşamada, öğrencilerden konusu “Geleceğin Yeni Meslekleri ve Eğitim” olarak belirlenen bir kompozisyon yazmaları istenecektir. İkinci aşamada ise, ilk 100’e giren öğrencilere tören sabahı çoktan seçmeli bir İngilizce sınavı uygulanacaktır. Kompozisyon notunun %60’ı ile sınav notunun %40’ı alınarak yapılacak hesaplama sonucunda, ilk 10’a giren öğrenciler ödül,  ikinci 10’a giren öğrenciler de mansiyon almaya hak kazanacaktır.  Ayrıca, ilk 100’e girip finale kalan tüm öğrencilere t-shirt verilecektir.

Detaylı bilgi ve başvuru için lütfen linke tıklayınız.