×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

 Çeviri Teknolojilerinde Yeni Trendler

 

Edebiyat ve Dan Brown Çevirmenliği

(Tüm katılımcılarımız Online Katılım Belgesi almaya hak kazanacaktır)

 

 

 

 

 

 

 

 

Çankaya University
International Conference on Language Literature & Culture

 

Bölümümüz tarafından her yıl yurtdışındaki üniversitelerle işbirliği yapılarak konferanslar ve bilimsel toplantılar düzenlenmektedir. 2018 yılında yedincisi düzenlenen konferansımız ve daha önceki yıllara ait akademik etkinliklerimiz ile ilgili daha fazla bilgiye konferansımızın internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Lisans ve lisansüstü öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen uluslararası konferansımız, Mütercim-Tercümanlık, Çeviribilim, Edebiyat, Kültür, Dilbilim, Karşılaştırmalı Edebiyat, vb. alanlarda eğitim yapan öğrencilerin, eğitimleri süresince ürettikleri akademik çalışmalarını paylaşabilecekleri, bu alanlarda yapılan son çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunabilecekleri akademik bir platformda bir araya gelmelerini amaçlamaktadır. Hem üniversitemiz bünyesinde bulunan lisansüstü programa kayıtlı öğrencilerimizin, hem de diğer üniversitelerden katılacak öğrencilerimizin, genç akademisyenler olarak akademik tecrübe ve bilinç kazanması hedeflenmektedir. Bu amaçla, ilki 17-18 Mayıs 2012 tarihlerinde düzenlenen konferansımıza yurtiçinden ve yurtdışından pekçok akademisyen ilgi göstermiştir.

 

The Organizing Committee
Prof. Dr. Ertuğrul KOÇ
Assist. Prof. Dr. Mustafa KIRCA (Conference Chair)

 

 

Daha fazla bilgi için: Çankaya ELTS Past Conferences 

This International Conference is an annual academic event organized by Cankaya University in Ankara. This year the conference was organized jointly by “Dimitrie Cantemir” Christian University (Bucharest, Romania) and Cankaya University (Ankara, Turkey); and it was hosted by “Dimitrie Cantemir” Christian University in Bucharest on May 25-26, 2018.